o amb llet
o sol
o amb amics.

diumenge, 2 d’agost del 2009

FEM UN MACCHIATO?

Liverpool, ciutat anglesa molt coneguda per haver vist néixer al famós conjunt The Beatles i per el seu equip de futbol. Això és el que jo en sabia fins fa gairebé un any.
Ara també sé, que és una agradable ciutat plena de racons encantadors, moderna tot i conservar encara moltes empremtes del passat. Però sobretot és la ciutat que ha acollit als meus fills, la que els ha vist caminar pels seus carrers, planificant una nova vida i respirant un aire nou.
Com en totes les ciutats, hi ha cafeteries acollidores que et donen l'escalfor que necessita el cos per afrontar tanta i tanta pluja. Nero ha estat l'escollida per ells, la calidesa dels colors de les parets, la cara amable de la gent que hi treballa, les confortables butaques que t'abracen mentre la vista es perd per els grans finestrals i reposa en l'arbre solitari que els transporta a la seva ciutat d'origen.
Mentrestant, afora la gent camina atrafegada com en totes les ciutats.

2 comentaris:

  1. En certes circunstancies un "Moment Nero" pot representar i aportar tantes coses que sería imposible que pases desapercebut per una cafetera amb lletres com tu. Serafín Latón

    ResponElimina
  2. El cafè Nero es com un petit oasis de energia i escalfor en una ciutat marcada per la pluja diària. Un lloc que serveix per calenta l'anima al costat d'un bon macchiato, una cafeteria on distreure's i deixa passa les hores mortes envoltat , a vegades, de gent que estimes. Un cafè que com tu be has descrit, deixes reposar la teva mirada nostàlgica i plena de records a traves de les seves grans finestres i sense adonar-te' aquets, et transporten a les hores d esobretaula de casa teva. Mentrestant a fora, l'imponent arbre solitari et dona la força per seguir endavant.

    ResponElimina